Kolbásztöltők, darálók, paszírozók - Skladom
Húsdaráló 32 50242
Húsdaráló 5 50758
Húsdaráló 8 50759
Kolbász- és hurkatöltő 4kg 50838
Passzírozó, rozsdamentes acél 51533
Paradicsomdaráló 51560
Mákdaráló 51812
Függőleges kolbász- és hurkatöltő 3kg 52208
Kolbásztöltő 4kg + daráló 32 52638
Paszírozó, rozsdaments acél 52644
Diódaráló cserélhető tartozékokkal 53084
Húsdaráló 32 HQ 53255
Húsdaráló rostély 8/3 53587
Húsdaráló rostély 8/4,5 53588
Függőleges kolbász- és hurkatöltő 3kg 14659
Kolbász- és hurkatöltő STAINLESS STEEL 21131
A kolbásztöltőket, darálókat és paszírozókat a hús és más nyersanyagok háztartási és ipari feldolgozásában használják. Mindegyik eszköznek megvan a maga sajátos felhasználása, leggyakrabban házi készítésű ételek és specialitások elkészítéséhez használják. Otthon, éttermekben és az élelmiszeriparban használják. Kínálatunkban mindent megtalál, ami a házi vágás előkészítéséhez vagy termeléshez, vagy üzemeltetéshez szükséges felszereléshez szükséges.
Húsdarálók
A húsdarálók segítségével friss darált húskeveréket készíthet, amelyet különféle ételek, például húsgombócok, hamburgerek, hurkák és kolbászok készítéséhez használnak. A darálók lehetővé teszik az őrölt keverék vastagságának beállítását a különböző szemméreteknek köszönhetően. A húsdaráló kézzel vagy villanymotorral is működtethető, és számos tartozékot tartalmaz. A húsdaráló a hús mellett más alapanyagok, például hal, zöldség vagy sajt darálására is használható.
Kolbásztöltők
A házi kolbászok és hurkák töltésekor elengedhetetlen, hogy jó minőségű kolbásztöltőt használjunk. A töltőgép 4 literes modellje rozsdamentes acélból készült, és egy kurbli hajtja. Különböző vastagságú hosszabbítások is szerepelnek.
Mák- és dióőrlők
A mák- és dióőrlők kiválóan alkalmasak a főzéshez és sütéshez szükséges alapanyagok előkészítésére. Finom vagy durva porrá őrölhetik a diót, a mákot és a kemény sajtokat. Az alján lévő csavar biztosítja a biztonságos rögzítést a munkapadhoz.
Gyümölcscentrifugák
A gyümölcscentrifugák megkönnyítik a friss gyümölcs- vagy zöldséglé közvetlen elkészítését friss gyümölcsökből és zöldségekből. Ez a feldolgozási mód több vitamint és tápanyagot őriz meg, mint a gyümölcslé készítésének más módszerei. Házi lecsó, püré vagy ketchup készítéséhez érdemes jó minőségű, rozsdamentes acélból készült gyümölcscentrifugához nyúlni.
Kézi reszelők
A kézi reszelőket kényelmesen használhatja, ha csokoládét, sajtot, dióféléket vagy más élelmiszereket reszel kis mennyiségben. A cserélhető hengereknek köszönhetően a reszelt anyag különböző szerkezetű lehet. Minden reszelő kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül.