Kolbásztöltők, darálók, paszírozók - passzírózó
Passzírozó, rozsdamentes acél 51533
Paszírozó, rozsdaments acél 52644
Passzírozó, műanyag 51539
Passzírozó, rozsdamentes acél 51555
Paszírozó, rozsdaments acél 52645
Paszírozó, rozsdamentes acél 52809
Paszírozó, rozsdamentes acél 52686
Passzírozó, rozsdamentes acél 52897
Fém passzírozó 53502
Rozsdamentes acél passzírozó 54064
Paszírozó, rozsdaments acél 52646
Passzírozó, műanyag 53689
Passzírozó, rozsdamentes acél 53765
A kolbásztöltőket, darálókat és paszírozókat a hús és más nyersanyagok háztartási és ipari feldolgozásában használják. Mindegyik eszköznek megvan a maga sajátos felhasználása, leggyakrabban házi készítésű ételek és specialitások elkészítéséhez használják. Otthon, éttermekben és az élelmiszeriparban használják. Kínálatunkban mindent megtalál, ami a házi vágás előkészítéséhez vagy termeléshez, vagy üzemeltetéshez szükséges felszereléshez szükséges.
Húsdarálók
A húsdarálók segítségével friss darált húskeveréket készíthet, amelyet különféle ételek, például húsgombócok, hamburgerek, hurkák és kolbászok készítéséhez használnak. A darálók lehetővé teszik az őrölt keverék vastagságának beállítását a különböző szemméreteknek köszönhetően. A húsdaráló kézzel vagy villanymotorral is működtethető, és számos tartozékot tartalmaz. A húsdaráló a hús mellett más alapanyagok, például hal, zöldség vagy sajt darálására is használható.
Kolbásztöltők
A házi kolbászok és hurkák töltésekor elengedhetetlen, hogy jó minőségű kolbásztöltőt használjunk. A töltőgép 4 literes modellje rozsdamentes acélból készült, és egy kurbli hajtja. Különböző vastagságú hosszabbítások is szerepelnek.
Mák- és dióőrlők
A mák- és dióőrlők kiválóan alkalmasak a főzéshez és sütéshez szükséges alapanyagok előkészítésére. Finom vagy durva porrá őrölhetik a diót, a mákot és a kemény sajtokat. Az alján lévő csavar biztosítja a biztonságos rögzítést a munkapadhoz.
Gyümölcscentrifugák
A gyümölcscentrifugák megkönnyítik a friss gyümölcs- vagy zöldséglé közvetlen elkészítését friss gyümölcsökből és zöldségekből. Ez a feldolgozási mód több vitamint és tápanyagot őriz meg, mint a gyümölcslé készítésének más módszerei. Házi lecsó, püré vagy ketchup készítéséhez érdemes jó minőségű, rozsdamentes acélból készült gyümölcscentrifugához nyúlni.
Kézi reszelők
A kézi reszelőket kényelmesen használhatja, ha csokoládét, sajtot, dióféléket vagy más élelmiszereket reszel kis mennyiségben. A cserélhető hengereknek köszönhetően a reszelt anyag különböző szerkezetű lehet. Minden reszelő kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül.