Agyagos sütőtálak
Kalácsforma, agyag 30cm 53287
Agyag kuglófforma 53432
Római tál 40,5x26,5 cm 51192
Római edény 40,5x27 cm 51193
Római edény 32x23 cm 51194
Római tál 33,5x24,5 cm 51196
Kenyérforma, agyag 53739
Római tál 42x27cm 54152
Az agyag természetes módon lélegző anyag, amely segít megtartani a nedvességet az ételben a főzés során és után. Ez a funkció különösen fontos a hús, a zöldségek és a rizs főzésekor, mivel ezek az ételek kiszáradhatnak, ha fém serpenyőben főzöd őket. Az agyagfazekakban való főzés segít kihozni az ételek természetes ízét, mivel az agyag nem szívja magába és nem is adja ki az ízeket.
Az agyag fazekak hagyományos konyhai eszközök modern előnyökkel
Az agyag természetes és megújuló anyag, így az agyagserpenyők nagyszerű környezetbarát választás bármely modern konyhába. Az agyagfazék megakadályozza, hogy az étel megperzselődjön és megégjen. Az agyag tepsik képesek elnyelni a felesleges nedvességet az ételből, így megakadályozzák, hogy az étel vizes vagy túlfőtt legyen.
Az agyag kiváló hővezető - egyenletesen és lassan melegszik fel. Ez a fazék ezért ideális mérsékelt hőfokon való főzéshez, pároláshoz és sütéshez. Funkcionalitásuk mellett az agyag tepsik esztétikailag is kiemelkednek. Természetes megjelenésük és felületi textúrájuk rusztikus és autentikus megjelenést kölcsönöz a konyhának. Az agyag edények különböző formákban és méretekben állnak rendelkezésre kínálatunkban.
Tartozékok modern és hagyományos konyhákhoz egyaránt
Amikor a konyhában ételeket készít, mindenképpen szüksége lesz minőségi és megbízható konyhakésekre. Választhatunk tapadásmentes vagy rozsdamentes acél kések közül. A kések gondozásában számíthat az élezőkövekre és a csiszolókövekre. Étkezések alkalmával értékelni fogja a modern és hagyományos evőeszközkészleteket és a steak készleteket.